ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 26-10-09, 16:00
walizka
Guest

Antykoncepcja

Jakie metody antykoncepcyjne polecacie? Dla mnie ważna jest skuteczność i komfort.
Odpowiedź z Cytatem
stare 26-10-09, 21:44
chloe
Guest

Ja mogę powiedzieć czego NIE polecam - kalendarzyka małżeńskiego...
Odpowiedź z Cytatem
stare 27-10-09, 22:23
reginalda
Guest

Ja uzywam tabletek.Mam rozregulowane miesiaczki po drugim dziecku.Zazywam trojfazowe bo jedno mi nie sluzyly.
Odpowiedź z Cytatem
stare 02-11-09, 18:44
sunflower
Guest

A plastry, ja osobiście nie używam, ale kobiety chyba sobie chwalą... Tylko, że łaziśz z takim na widoku, ale może to sexy, nie znam się...
Odpowiedź z Cytatem
stare 02-11-09, 19:50
Kasia_83 Kasia_83 jest nieaktywny
Member

Ja tabletki stosowałam przez 7 lat i teraz muszę je odstawić, ponieważ mi nie służyły....jak się okazało gdy zmieniłam lekarza Teraz znowu trzeba powrócić do gumek i przyznam szczerze, że nie jest już tak fajnie Zazdroszczę kobietom które mogą stosować tabletki, ponieważ jak dla mnie, to była najwygodniejsza forma antykoncepcji.
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-11-09, 10:41
walizka
Guest

Cytat:
Napisał Kasia_83 Zobacz post
Ja tabletki stosowałam przez 7 lat i teraz muszę je odstawić, ponieważ mi nie służyły....jak się okazało gdy zmieniłam lekarza Teraz znowu trzeba powrócić do gumek i przyznam szczerze, że nie jest już tak fajnie Zazdroszczę kobietom które mogą stosować tabletki, ponieważ jak dla mnie, to była najwygodniejsza forma antykoncepcji.
Boże, ci lekarze, jeden twierdzi, że jest OK, a drugi coś zupełnie przeciwnego??? I jak tu im wierzyć, przecież chodzi o nasze zdrowie!!!
Odpowiedź z Cytatem
stare 19-11-09, 00:23
taras taras jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 22
Jak się stusuje tabletki,to trzeba sobie od czasu do czasu zbadać poziom bilirubiny,jak jest tylko zawyżona od razu odstawic i poszukac innej formy antykoncepcji.
Odpowiedź z Cytatem
stare 19-11-09, 00:43
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
... whatever ....

Wpisy: 1
Zdjęcia: 32
Cytat:
Napisał sunflower Zobacz post
A plastry, ja osobiście nie używam, ale kobiety chyba sobie chwalą... Tylko, że łaziśz z takim na widoku, ale może to sexy, nie znam się...
SKUTECZNE MOZE I SA ALE MAŁO HIGIENICZNE, NIBY MOŻNA SIĘ W NIM KĄPAĆ, ALE JAK BYLIŚMY NA WCZASACH I PŁYWAŁAM W BASENIE TO MÓJ PLASTER JAKIMŚ CUDEM MNIE WYPRZEDZIŁ, POWIEM TAK.... BYŁAM BARDZO ZDEGUSTOWANA
A POZA TYM SA BARDZO DROGIE, WIĘC .....

Cytat:
Napisał taras Zobacz post
Jak się stusuje tabletki,to trzeba sobie od czasu do czasu zbadać poziom bilirubiny,jak jest tylko zawyżona od razu odstawic i poszukac innej formy antykoncepcji.
tabletki są dla pamiętliwych, mnie się zdarzało zapomnieć , wiec dlatego przepisała mi ginekolog plastry

Kiedyś słysząłam niezły dowcip, ze najlepsza antykoncepcja - po prostu NIE KOCHAĆ SIĘ
Odpowiedź z Cytatem
stare 19-11-09, 19:18
Kasia_83 Kasia_83 jest nieaktywny
Member

Cytat:
Napisał taras Zobacz post
Ja miałam badanie pod kątem estradiolu i był mocno zaniżony...każdy lekarz patrzy pod innym kątem jak widać i inaczej radzi.
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-12-09, 16:39
Violka
Guest

a nie jest chyba tak ze jak sie długo bierze to potem są problemy z płodnością?
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania