26-10-09, 16:00
|
|
|
|
Antykoncepcja
Jakie metody antykoncepcyjne polecacie? Dla mnie ważna jest skuteczność i komfort.
|

26-10-09, 21:44
|
|
|
Ja mogę powiedzieć czego NIE polecam - kalendarzyka małżeńskiego...
|

27-10-09, 22:23
|
|
|
|
Ja uzywam tabletek.Mam rozregulowane miesiaczki po drugim dziecku.Zazywam trojfazowe bo jedno mi nie sluzyly.
|

02-11-09, 18:44
|
|
|
A plastry, ja osobiście nie używam, ale kobiety chyba sobie chwalą... Tylko, że łaziśz z takim na widoku, ale może to sexy, nie znam się...
|

02-11-09, 19:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Ja tabletki stosowałam przez 7 lat i teraz muszę je odstawić, ponieważ mi nie służyły....jak się okazało gdy zmieniłam lekarza  Teraz znowu trzeba powrócić do gumek i przyznam szczerze, że nie jest już tak fajnie  Zazdroszczę kobietom które mogą stosować tabletki, ponieważ jak dla mnie, to była najwygodniejsza forma antykoncepcji.
|

08-11-09, 10:41
|
|
|
Cytat:
Napisał Kasia_83
Ja tabletki stosowałam przez 7 lat i teraz muszę je odstawić, ponieważ mi nie służyły....jak się okazało gdy zmieniłam lekarza  Teraz znowu trzeba powrócić do gumek i przyznam szczerze, że nie jest już tak fajnie  Zazdroszczę kobietom które mogą stosować tabletki, ponieważ jak dla mnie, to była najwygodniejsza forma antykoncepcji.
|
Boże, ci lekarze, jeden twierdzi, że jest OK, a drugi coś zupełnie przeciwnego??? I jak tu im wierzyć, przecież chodzi o nasze zdrowie!!!
|

19-11-09, 00:23
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Jak się stusuje tabletki,to trzeba sobie od czasu do czasu zbadać poziom bilirubiny,jak jest tylko zawyżona od razu odstawic i poszukac innej formy antykoncepcji.
|

19-11-09, 00:43
|
 |
... whatever ....
|
|
|
|
Cytat:
Napisał sunflower
A plastry, ja osobiście nie używam, ale kobiety chyba sobie chwalą... Tylko, że łaziśz z takim na widoku, ale może to sexy, nie znam się... 
|
SKUTECZNE MOZE I SA ALE MAŁO HIGIENICZNE, NIBY MOŻNA SIĘ W NIM KĄPAĆ, ALE JAK BYLIŚMY NA WCZASACH I PŁYWAŁAM W BASENIE TO MÓJ PLASTER JAKIMŚ CUDEM MNIE WYPRZEDZIŁ, POWIEM TAK.... BYŁAM BARDZO ZDEGUSTOWANA 
A POZA TYM SA BARDZO DROGIE, WIĘC .....
Cytat:
Napisał taras
Jak się stusuje tabletki,to trzeba sobie od czasu do czasu zbadać poziom bilirubiny,jak jest tylko zawyżona od razu odstawic i poszukac innej formy antykoncepcji.
|
tabletki są dla pamiętliwych, mnie się zdarzało zapomnieć , wiec dlatego przepisała mi ginekolog plastry
Kiedyś słysząłam niezły dowcip, ze najlepsza antykoncepcja - po prostu NIE KOCHAĆ SIĘ
|

19-11-09, 19:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał taras
|
Ja miałam badanie pod kątem estradiolu i był mocno zaniżony...każdy lekarz patrzy pod innym kątem jak widać i inaczej radzi.
|

15-12-09, 16:39
|
|
|
|
a nie jest chyba tak ze jak sie długo bierze to potem są problemy z płodnością?
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|