01-09-10, 08:35
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Konkurs - wygraj kosmetyki SVR!
Zapraszamy do trwającego cały wrzesień konkursu, w którym można wygrać - uwaga - pierwsze, potwierdzone badaniami neurokosmetyki na niedoskonałości cery i trądzik u dorosłych. Do rozdania mamy 10 zestawów (po 3 kosmetyki każdy) Lysalpha marki SVR!
Wystarczy odpowiedzieć na proste pytanie oraz wpisać w tym temacie wypowiedź pt. „Idealny neurokosmetyk powinien…” (max. 5 zdań)
Szczegóły konkursu znajdziecie pod linkiem: http://ibeauty.pl/artykuly,3,47,944,...i-lysalpha-svr
Serdecznie zapraszamy!
|

01-09-10, 12:52
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
"Idealny neurokosmetyk powinien..."
1.Tak.
2. Witam. Mam duże problemy z trądzikiem od kilku lat, próbowałam wielu kosmetyków. Niestety niewiele z nich mi pomaga.Moim zdaniem idealny neurokosmetyk powinien zwalczać wszelkie niedoskonałości skóry. Powinien zahamować wydzielanie łojotoku,
sprawić aby skóra nie błyszczała się niezdrowo i nie tworzyły się na niej stany zapalne, krosty ani zaskórniki.
|

01-09-10, 13:28
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
1)TAK
2)Idealny neurokosmetyk powinien sprawiać, że skóra nie będzie się błyszczeć, ale stanie się świeża, gładka i matowa. Neurokosmetyki powinny być delikatne, aby nie podrażniac skóry, ale musza też ją nawilżać. Koniecznie muszą hamować wydzielanie łoju i odblokowywać pory, a także leczyć drobne stany zapalne, które często występuja przy cerze trądzikowej. Swietnie jesli dodatkowo możnaby je stosować pod makijaż. Neurokosmetyki powinny też przyspieszać odbudowę komórkową niezbędną do świeżego i zdrowego wyglądu skóry.
|

01-09-10, 15:23
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
konkurs SVR
odp.1-Tak
Idealny neurokosmetyk powinien przywrócic skórze zdrowy i ładny wygląd,powodując,że wszelkie niedoskonałości związane z tendencją do zaskórniaków,zaczerwień i nierównego kolorytu cery przejdą do przeszłości.Powinien eliminowac wszelkie niedoskonałości na powierzchni skóry,zlikwidowac lub w znacznej mierze ograniczyc uwalnianie substancji aktywnych,które pobudzają gruczoły łojowe do farmowania niedoskonałości na powierzchni skóry.Idealny neurokosmetyk winien zapewnic aksamitnie gładką cerę,ożywic jej koloryt i całkowicie zlikwidowac niechciane "błyszczenie"
|

01-09-10, 15:37
|
|
|
|
konkurs
1.Tak
Idealny Neurokosmetyk ściąga pory  ,ma botoksu działanie jednak spuchnięta jak
po ugryzieniu osy skóra Ci nie pozostanie zostanie .Wzmacnia komórki nerwowe
więc nie musisz podrażnioną skórą się denerwować i bez bólu swego lubego pocałować.
|

01-09-10, 16:01
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
1.Tak
2.Być naszym sprzymierzeńcem w specyficznie trudnych czasach,gdy jesteśmy skazane na życie w permanentnym stresie.Niemalże jak obronna tarcza przeciwko obniżaniu się poziomu enzymu,który ma za zadanie chronić DNA skóry.Zatem powinien być bronią nowej generacji,skutecznie wymierzoną na swój cel.Dlatego musiałby w sposób inteligentny spełniać swą rolę też w codziennej pielęgnacji i być żelaznym gwarantem zdrowia naszej skóry,by móc czuć się pięknie i tak też wyglądać
|

01-09-10, 16:42
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
heh niby na 30 latki  )
ale dermatolog mi mówiła, że jak ktoś ma ciężki trądzik to normalnie młodsze osoby mogą brac
1. tak
2. „Idealny neurokosmetyk powinien…”
odp...
Być jak odkurzacz - zebrać wszystkie zanieczyszczenia z mojej skóry.
Być jak droga operacja plastyczna- usunie wszystkie blizny i nierówności skóry.
Być jak delikatna perła rosy - delikatna konsystencja i piękny zapach.
Neurokosmetyk, powinien pomóc mi odzyskać wiare w siebie, w to, że jestem piekną i atrakcyjną kobietą. Gdy przejdę ulicą faceci popatrzą na moja twarz i powiedzą" o jaka ładna buziulka idzie" - i nie wyskoczą z tekstem - ale pryszcz, niech ona lepiej w lustro spojrzy, tylko żeby nie pękło
|

01-09-10, 18:06
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
1„Czy preparaty z gamy Lysalpha zawierają unikalny wyciąg z Tephrosia purpurea, który ogranicza wydzielanie łoju spowodowane stresem?”
Odp: TAK
2.Idealny neurokosmetyk powinien pielęgnować, a przede wszystkim leczyć wszelkie niedoskonałości skóry, zmiany trądzikowe i ślady po nich. Tylko tyle...,albo aż tyle! Wiem,jakie to ważne,by kosmetyk rzeczywiście leczył i dawał zadowalające efekty,bo sama borykam się już od dawana z tym ogromnym i krępującym wg mnie problemem jakim jest trądzik...;( Podsumowując,taki kosmetyk powinien działać jak neuroprzekaźnik- SZYBKO,SKUTECZNIE I NIEZAWODNIE. A wtedy wszystkie nasze troski odejdą w zapomnienie, bo piękna i zdrowa skóra to większa pewność siebie!

01-09-10, 18:14
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
1. Tak.
2. Idealny neurokosmetyk powinien nie tylko goić cysty, krosty, wypryski i inne "świństwa", ale także, co jest bardzo ważne REDUKOWAĆ BLIZNY. Wiem to na własnym przykładzie, gdyż mam ciężką postać trądziku(teraz to już może bardziej pasowało by określenie "miałam" ponieważ jestem niemalże już "po" poważnej antybiotykoterapii). Fakt, sam trądzik przestał być moim utrapieniem, ale blizny okazują się koszmarem: są głębokie, widoczne, ciężko je zamaskować, dlatego idealny preparat powinien również je "wybielać".
|

01-09-10, 19:05
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
SVR - Super Versja Rewitalizująca
Preparaty z gamy Lysalpha zawierają unikalny wyciąg z Tephrosia purpurea, który ogranicza wydzielanie łoju spowodowane stresem.
„Idealny neurokosmetyk powinien…
- żyć moim życiem!!!

- wiedzieć więcej ode mnie,
- zawierać substancje aktywne,
w celu rewitalizacji krajobrazu niedoskonałości.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|