10-03-10, 12:31
|
 |
... whatever ....
|
|
|
|
zaraz jej przekaże co ma zrobić, a jeśli chodzi o link - to jakikolwiek bym jej nie podała, to i tak wyświetla jej się tylko do 5 MARCA (czyli do zmian)
EDIT: wysłałam od niej wiadomosc na pw
|

11-03-10, 01:05
|
 |
Administrator
|
|
|
|
|
może być jakikolwiek link, ważne żeby był to któryś z tych wysłanych do dakoty. Domyślam się, że problem może tkwić w tym, że zamiast ibeauty.pl, w linku jest ibeauty.com.pl. Ale to nie powinno stwarzać problemu.
|

11-03-10, 13:02
|
 |
... whatever ....
|
|
|
|
|
Jakikolwiek link jaki bym jej nie wysłała, to otwiera się do 5 marca... nawet jak wysyłam jej wpis z wczoraj to ma zapis na stronie tylko do 5 marca!Tak jakby na stronie nikt nie dodawał wpisów od 5 marca
|

11-03-10, 18:54
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Jak to możliwe  DAKOTA nam się zgubiła  i co teraz będzie - chlip,chlip-
|

17-03-10, 22:53
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Witam
Okazało się, że mamy problemy z ładowaniem zdjęć w fotogalerii, w tym w naszym nowym konkursie (http://ibeauty.pl/artykuly,6,64,577,...dn-bransoletke).
Mamy nadzieję, że problem szybko uda się rozwiązać i wszystko będzie wkrótce sprawnie działało.
Pozdrawiam
Ale tempo naprawy, suuuper, powinno wszystko już dobrze działać, więc zapraszamy do fotogalerii i naszego konkursu!
|

16-04-10, 11:51
|
|
|
Witam.
Od 2 dni chodząc po forum i gdy chce coś napisać wyskakuje mi takie okienko: Witryna http://ibeauty.conor.com.pl żąda podania nazwy użytkownika i hasła. Komunikat witryny: "Podaj haslo:"
Dopiero po kilkunastu kliknięciach w X lub w Anuluj znika to.
Czy tak jest sprawdzana moja cierpliwość  ?
|

16-04-10, 12:02
|
|
|
Cytat:
Napisał olciak
Witam.
Od 2 dni chodząc po forum i gdy chce coś napisać wyskakuje mi takie okienko: Witryna http://ibeauty.conor.com.pl żąda podania nazwy użytkownika i hasła. Komunikat witryny: "Podaj haslo:"
Dopiero po kilkunastu kliknięciach w X lub w Anuluj znika to.
Czy tak jest sprawdzana moja cierpliwość  ?
|
Mam ten sam problem od wczoraj i dokładnie to samo muszę robić
|

16-04-10, 13:31
|
 |
Administrator
|
|
|
|
O, a ja myślałam, że tylko mi się to dzieje, po raz pierwszy jakąś godzinę temu  Już sprawdzamy u informatyka, to jakiś błąd serwera. Bardzo Was przepraszamy za kłopot!!!!
|

16-04-10, 13:33
|
|
|
Nic się nie stało  . Super, że nastąpiła taka szybka reakcja
I takie pytanie natury że tak ujmę kosmetycznej: na stronie głównej forum przy niektórych tematach były wykrzykniki, minki - ogólnie obrazki. Teraz są szare nazwy tych obrazków.
|

07-09-10, 10:53
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
W związku z częstym pisaniem postu pod postem tego samego użytkownika może dobrym pomysłem jest ulepszenie forum w tym względzie, widziałam na innej stronie jak dwa posty tego samego użytkownika łączyły się automatycznie w jeden i na samym końcu pojawiał się powód edycji: "post pod postem". Chyba dobre rozwiązanie  czy mylę się? :P
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|