07-09-10, 12:15
|
 |
... whatever ....
|
|
|
|
Cytat:
Napisał puchiko
W związku z częstym pisaniem postu pod postem tego samego użytkownika może dobrym pomysłem jest ulepszenie forum w tym względzie, widziałam na innej stronie jak dwa posty tego samego użytkownika łączyły się automatycznie w jeden i na samym końcu pojawiał się powód edycji: "post pod postem". Chyba dobre rozwiązanie  czy mylę się? :P
|
Aniu ja już to zgłaszałam, niestety póki co musimy to robić my - moderatorzy, a wierz mi, ze to bardzo wqrzające, zwłaszcza jak ktoś tworzy 3 posty pod sobą zawierające łącznie np. 15 wyrazów (tylko i wyłącznie po to by nabijać sobie "postowy" licznik, ehhh...)
|

07-09-10, 20:45
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Nie wiedziałam, że już ktoś to zgłosił więc wolałam napisać  oby coś z tego wyszło
|

07-09-10, 23:32
|
 |
... whatever ....
|
|
|
|
Cytat:
Napisał puchiko
Nie wiedziałam, że już ktoś to zgłosił więc wolałam napisać  oby coś z tego wyszło
|
Aniu ja o tym wspominałam ANI-Admince na początku naszej działalności, czyli jakieś dobre 2 miesiące - chyba nasz Superadmin musi się tym zająć
|

14-09-10, 18:05
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
mam problemy z dodaniem postu(wątek o błyszczykach) napisałam jeden, pojawił się komunikat po ang. ale nie zdążyłam przeczytać ale mój post nie został dodany, dałam cofnij i dodałam jeszcze raz ale pojawił się komunikat, że post jest taki sam jak mój poprzedni
|

14-09-10, 18:16
|
 |
... whatever ....
|
|
|
|
Aniu chodzi Ci o tego posta?
http://ibeauty.pl/vbulletin/showthre...9431#post19431
czasami się tak dzieje, zwłaszcza jak się za szybko naciśnie ze 2 razy przycisk "zatwierdź odpowiedź"  też tak czasem mam
|

14-09-10, 18:19
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Po wejściu w w/w link pojawia mi się wątek na temat błyszczyków ale mojej wiadomości nie widzę  może wina przeglądarki ?
|

14-09-10, 18:45
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Puchiko  ja tez tak mam- dobrze,że mam kogo podpytac w razie czego czy widzi mój post czy nie.Opócz tego,że nie widzę swojego to czasami się zdarza,że nie widzę następnej osoby,która odpowiedziała po mnie chociaz taki komunikat na pierwszej stronie forum widać - nie wiem co jest przyczyną ale nie jestes odosobniona w tym przypadku.
|

14-09-10, 20:44
|
 |
... whatever ....
|
|
|
|
Aniu ja widzę coś takiego (w załączniku)
Benia Ty tez nie widzisz tego posta?
Jeśli chcesz to napisz go od nowa, mogę Ci go skopiować  będzie szybciej
|

14-09-10, 20:51
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Skoro to jest normalne i inni widzą to nie będę jeszcze raz pisać, aczkolwiek wcześniej próbowałam to miałam komunikat, że identyczny post już zamieściłam w tym wątku
|

14-09-10, 21:55
|
 |
Member
|
|
|
|
|
też zauważyłam takie zjawisko, że napisałam jakiś post a go nie było niby. Myślałam, że może coś nie tak napisałam i usunieto ale później patrzę - i jest heh
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|