09-09-10, 11:34
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
|
Międzynarodowy Dzień Urody - co dzisiaj zrobiłaś dla siebie ?
Może troszkę za wcześnie temat założony  ale w końcu dzisiaj Międzynarodowy Dzień Urody, więc rozpieszczać się można od rana  Pochwalcie się w takim razie, co dzisiaj zrobiłyście / zrobiliście dla siebie ?
|

09-09-10, 12:35
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Uraczyłam się myciem zębów  takim świątecznym!!!
|

09-09-10, 13:03
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
zawarłam uroczą znajomość z Napoleonką    a potem..kto wie? Może małe spa? I rowerek- absolutnie!
|

09-09-10, 13:24
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Na śniadanie zjadłam owsiankę z gruszką- nie znam zdrowszego śniadania niż owsianka 
Piję trzeci kubek zielonej herbaty (choć robię to co dnia tak naprawdę  )
|

09-09-10, 14:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Wyspałam się porządnie :-) taki dobry uczynek dla mnie, dla zdrowia i urody  A coś czuję, że to nie jedyna przyjemność jaką sobie dzisiaj zafunduję! W końcu kiedy jak nie dzisiaj?
|

10-09-10, 01:42
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ciepło świec, aromat owoców leśnych i wanilii, wanna pełna puchatych bąbelków, pilling ujędrniający z ekstraktem z guarany i drobinkami ryżu, żel jagódka z porzeczką, maseczka antybakteryjna gruszka z glinką termalną, maseczka kokosowa na włosy,
w tle http://www.youtube.com/watch?v=hL2nfWmEQ6Y
a będzie jeszcze masaż stóp..
Chwilo trwaj.
|

10-09-10, 01:49
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
byłam, widziałam, zamówiłam... można powiedzieć, że już prawie mam moją wymarzoną wannę;-))))... jednak do facetów to trzeba sposobem!
Swoją drogą szkoda że tak dużo życzeń a tylko trzy nagrody dzisiaj... ale już prawię biorę prawdziwie relaksującą kąpiel, więc wszystko wszystkim wybaczam ;-D
|

10-09-10, 11:59
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
|
Kąpiel w soli z Bielendy, maseczka z glinki zielonej + sauna na facjate, olejowanie włosów.
Co Wy na to, żeby zmienić temat na taki, gdzie będziemy wpisywały, co zrobiłyśmy dla siebie, ale z okazji braku okazji ? Po prostu - Dzień Urody - co dzisiaj zrobiłaś dla siebie
|

10-09-10, 12:25
|
 |
... whatever ....
|
|
|
|
Cytat:
Napisał dakota
Kąpiel w soli z Bielendy, maseczka z glinki zielonej + sauna na facjate, olejowanie włosów.
Co Wy na to, żeby zmienić temat na taki, gdzie będziemy wpisywały, co zrobiłyśmy dla siebie, ale z okazji braku okazji ? Po prostu - Dzień Urody - co dzisiaj zrobiłaś dla siebie
|
ja oczywiście jestem jak najbardziej na tak, ale wiesz że ja się Tobie nie przeciwstawiam - Pani Moderator
|

10-09-10, 12:28
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Tak samo, jak ja Tobie Pani Moderator, jeszcze bym bana dostała 
|
| Narzędzia wątku |