09-09-10, 12:16
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Mój wymarzony prezent dla siebie samej z okazji Dnia Urody to… dzień spędzony z przyjaciółkami w SPA. Czekoladowy masaż, piękne zapachy, świece, błogość, spokój i muzyka.... Raj dla ciała i duszy! Takie chwile spędzone z gronie najlepszych przyjaciółek są niezapomniane. Żaden mężczyzna tego nie zrozumie
|

09-09-10, 12:21
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Z okazji Dnia Urody chętnie otrzymałabym... dzień pełen urody! Wizyta w SPA, gdzie mogłabym się poddać kompleksowym zabiegom upiększającym byłaby idealną nagrodą. Jako że do SPA okazji dzisiaj pojechać nie mam, zrobię sobie domowy dzień urody. Nałożę maseczki na twarz, zrobię peeling twarzy i całego ciała, pomaluję paznokcie. A kto wie, może nawet uda mi się kogoś namówić na masaż?
|

09-09-10, 12:29
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
mój wymarzony prezent w Dniu Urody to pięć minut dłużej pod ciepłą kołdrą, widok małych stópek zdrowych, wypoczętych i radosnych,zapach aromatycznej kawy przygotowanej nie własnoręcznie, ciepło w domu, spokój w sercu..
cieszą mnie małe radości.
|

09-09-10, 12:31
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
„Mój wymarzony prezent dla siebie samej z okazji Dnia Urody to…”
to ta chwila wytchnienia, spokojnej kontemplacji, pierwsze przy oparach świeżo zaparzonego cappuccino z cynamonem (czuję już ten zapach... unoszący się tuż tuż przy mnie, blisko, pieszczotliwie pobudza zmysły i rozochoca, by wyruszyć w dalszą podróż w kierunku dawno mi nieznanym: rozpieszczanie...siebie). Włączam Sade i nie ma mnie dla nikogo, nikt nie krzyczy, że trzeba coś gdzieś na pewno koniecznie w tej chwili...zrobić, bo jak nie to ... (tysiąc powodów, że, bo, musisz). Dźwięki Kiss of life, obejmują moje ciało i przenoszą je w inny wymiar. To jest ten prezent, jedyny moment, kiedy jestem oazą spokoju, pośród robiących hałas pobliskich mi...wysp... To ten pocałunek dla mojego życia.
|

09-09-10, 12:33
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
„Mój wymarzony prezent dla siebie samej z okazji Dnia Urody to…” chwila przyjemności podczas gorącej kąpieli przy ulubionej muzyce relaksacyjnej. Do tego Mój Narzeczony paradujący w seksownych stringach na każde moje skinięcie palcem przynosił by mi moja ulubioną Margaritę.
|

09-09-10, 12:44
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Mój wymarzony prezent dla siebie samej z okazji Dnia Urody to...stajnia przystojnych, wysportowanych i cudownie zbudowanych mężczyzn w ilości sztuk 12 o imionach od stycznia do grudnia. Każdy z nich patrząc na mnie zakochanym wzrokiem usługiwałby mi kolejno robiąc: kąpiel w pianie o zapachu wanilii, cukrowy lawendowy piling całego ciała, masaż na kilka rąk, maska na całe ciało, manicure, pedicure, zabieg na buzie a na koniec makijaż i fryzurę, zielona herbatkę i karmiąc mnie owocami. Poczułabym się królewną  To tak marząc...;-)Póki co w Dniu Urody zrobię sobię te wszystkie zabiegi w zaciszu domowego spa
|

09-09-10, 12:48
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Mój wymarzony prezent dla siebie samej z okazji Dnia Urody to dzień pełen radości,uśmiechu i swobody  .Bym mogła w tym Dniu nie myśleć o rzeczach które mam jeszcze zrobić,bym mogła sobie ten Dzień lodami z bitą śmietaną osłodzić  .Zanurzyć ciało w kąpieli relaksującej a wieczorem przy lampce wina obejrzeć zachód słońca.Albo pójść z przyjaciółmi na disco,poruszać się,pobawić,przecież w tym Dniu mogę wszystko
|

09-09-10, 12:49
|
|
Member
|
|
|
|
dzień w SPA- a niech mnie wymasują, zamkną w kapsule, wysmarują glinką zrobią bicze wodne i cokolwiek jeszcze, ale było by cudownie - marzenie 
Pozostanę jednak przy wieczornej kąpieli w wannie pełnej piany, z dodatkiem olejków zapachowych, przy zapalonych świeczkach.
|

09-09-10, 12:54
|
 |
... whatever ....
|
|
|
|
|
|

09-09-10, 12:56
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Wybaczcie,poniesie mnie fantazja. Skoro marzenia mogą zostać uruchomione, niech włączą swoją aktywność i zrobią małe zamieszanie swoją nieprawdopodobnością. Wymarzony prezent to Photoshop w słoiku, taki natychmiastowy wehikuł czasu o 5 lat. Kurze łapki? do widzenia; lwia zmarszczka, która rozciąga się wzdłuż i w szerz mojego czoła? nie znamy się już. Najlepiej sięgać marzeniami jak najwyżej, a później cieszyć się z choćby szczątkowego ich spełniania!  Tymczasem wklepuję w siebie krem, który sprawia, ze mój pesel stoi w miejscu.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|