22-11-09, 21:46
|
|
|
|
Poprawa urody - tabletki
Stosujecie jakieś tabletki, które powinny poprawić urodę, typu: Capivit...
|

22-11-09, 23:04
|
 |
... whatever ....
|
|
|
|
Cytat:
Napisał butterfly
Stosujecie jakieś tabletki, które powinny poprawić urodę, typu: Capivit...
|
nie
|

23-11-09, 17:56
|
|
|
Stosowałam przeróżne witaminki, ale jakoś nie widziałam specjalnej poprawy, bo zazwyczaj było to jedno opakowanie i na tym koniec.
Takie witaminy poprawiające wygląd skóry, włosów czy paznokci mają słabe działanie i z tego co wiem, należy je stosować przez minimum 3 m-ce, by były widoczne efekty. Po tygodniu lub miesiącu nie ma co oczekiwać cudu  .
|

23-11-09, 22:49
|
|
|
|
Wierzę, że dobrze zbalansowana dieta - owoce, jarzyny, ryby, mięso z umiarem plus dobry sen - dadzą więcej niż najbardziej zachwalane tabletki. No i oczywiście nie palimy papierochów!
|

24-11-09, 02:07
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Popieram,popieram!Nie palimy papierochów i NIE DENERWUJEMY SIĘ!
Co do tabletek,to myślę,że są wskazane,gdy faktycznie mamy niedobór witam i minerałów,np.po przebytej chorobie.
|

24-11-09, 15:16
|
|
Banned
|
|
|
|
Cytat:
Napisał toscane
Popieram,popieram!Nie palimy papierochów i NIE DENERWUJEMY SIĘ!
Co do tabletek,to myślę,że są wskazane,gdy faktycznie mamy niedobór witam i minerałów,np.po przebytej chorobie.
|
a j to troszkę wyprostuje  .
Niestety nawet jakbysmy chcieli to nie dostarczymy wszystkich substancji potrzebnych (typuminerały, ect) organizmowi przez samo jedzenie. Gdyż byśmy muieli jesc niewyobrazalne posiłki plus z takiego źródła nazwijmy to ekologicnzego.
Dlatego sa suplementy. które pomagają, np Merz Special - gorąco polecam  ale tez trzeba pametac ze wszystko z głowa, bo mozna sie przemineralizowac.
I pamietajmy - np z problemami skornymi typu trądzik nie tylko z zewnątrz walczymy - czesto przyczyna tkwi w srodku.
|

28-11-09, 19:42
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
ja stosuje zioła w tabletkach, teraz "zjadam" bratka w tabletkach  żeby trądzik mieć mniejszy, po co mam cierpieć i pić te niedobre cherbatki jak mogę sobie na legalu lyknąć małą tableteczkę.
|

28-11-09, 20:38
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Z tym niedenerwowaniem się, to czasem może być cięzko
Ale nie o tym ten wątek
Ja mam z regóły duzy problem z systematycznością, a może raczej z pamięcią. Jak tabletki leżą gdzies na wierzchu, to biore, jak już gdzies schowane, to zapominam. Chyba w Urodzie był ten temat poruszony, żeby zapominalscy połozyli tabletki w widocznym niejscu, np koło kremu, który codziennie używamy.
Z tabletek kiedyś Skrzypovite jadłam, nawet 2 opakowania i z tego, co pamętam jakaś poprawa była. Jakieś większe mam przekonanie do minerałów koloidalnych, o których niestety też zapominam
|

13-12-09, 14:15
|
|
|
hej
Stosuje witamine A+E
|

29-12-09, 14:29
|
|
|
Cytat:
Napisał rafalmagdajankowiak
Stosuje witamine A+E
|
Też stosuje identyczne połączenie, ale nie oszukujmy się - same tabletki urody nie poprawią dla tego raz na jakiś czas wybieram się na jakiś zabieg typu "medycyna estetyczna" Warszawa - gdzie mieszkam ma wiele salonów w których można tego typu zabiegi zrobić. Wiadomo, że koszt jest wiele wyższy niż tabletek, ale efekt też jest nieporównywalnie większy - dla tego polecam wam wszystkim skorzystać raz na jakiś czas
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|